Reserveer
Bistro P'tit Boucher Reserveer

In ons privéleven vormen we samen een warm en hecht gezin. Als er gasten over de vloer komen maken we het steeds gezellig en zorgen we voor een lekker hapje en drankje...

Die lijn trokken we door als "Traiteur" of "Cateraar" op verschillende locaties. De voorbereiding voor de feesten deden we in onze Slagerij/Atelier in Roeselare. Ons hoofddoel was en is nog steeds om ervoor te zorgen dat onze klanten in een gemoedelijke sfeer een fijne en smakelijke tijd beleven met familie, vrienden of tijdens een gezellige tête à tête.

"Chef Nicolas's achtergrond als slager/traiteur is een mooie basis om uit te vertrekken, alle tapas, veel van de charcuterie, al het verse vlees worden zorgvuldig versneden of gefabriceerd in de nieuwe koude keuken/atelier die we achter de bestaande keuken bijgebouwd hebben. De passie om van die basis te vertrekken en  uiteindelijk een mooi afgewerkt bordje of een lekkere tapasplank aan te bieden bij de klanten geeft enorm veel voldoening."

Onze droom was om ooit een zaak te starten die iets dichter bij onze gezellige thuis gelegen was in Houthulst. Plots deed die mogelijkheid zich voor, pal in het centrum van onze thuishaven. Na enkele maanden brainstormen beslisten we om ervoor te gaan. Zo begonnen we in de zomer van 2020 aan ons nieuw avontuur met Bistro "P'tit Boucher".

"Gastvrouw Melissa's achtergrond als verzorgende op professioneel vlak maar ook als zorgzame mama en lieve huisvrouw thuis geven de garantie dat iedere klant vriendelijk en zorgzaam onthaald zal worden. Gezelligheid troef!"

Uiteindelijk moesten we gedwongen (zoals veel collega's) al de deuren sluiten in oktober 2020. De tijd tussen de sluiting toen en de heropening in mei 2021 hebben we nuttig gebruikt om nieuwe ideeën uit te werken en "de puntjes op de i te zetten" of nodige aanpassingen te doen na onze "leerschool" van 11 weken voor de lockdown. Sedert de heropstart zijn we super trots over wat we de mensen hier in onze zaak kunnen aanbieden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en uiteraard de gezellige sfeer die we willen creëren in onze Bistro en op ons Zuiders terras. 


 

"P'tit Boucher" Mathis : "Ik ben super blij dat het restaurant van mama en papa opnieuw open is en dat er nu en dan vriendjes langskomen. Er is nu ook een super -cool springkasteel dat mama en papa hebben laten maken! En als de kleine kindjes een beetje moe zijn kunnen ze in de knusse knuffelhoek "Sus & Knus" wat rusten voor de televisie.

Veel liefs en hopelijk tot gauw in onze Bistro!


Reserveer Reserveer hier uw tafel


  • Markt 4
  • 8650 Houthulst
  • 051 77 05 31
  • BTW BE 630 947 782