Reserveer
Bistro P'tit Boucher Reserveer

Onze NIEUWE ZAAK - "DE BOUCHERIE" gaat OPEN tijdens het WEEKEND van 6 - 7 en 8 JANUARI '23.

Dit op de locatie waar nu Feestzaal d' Oude Bakkerij zich bevindt in Jonkershove.

(ADRES : Merkemstraat 37 - 8650 HOUTHULST/JONKERSHOVE)

We combineren de mogelijkheid om verfijnd te komen dineren in ons Restaurant "Het ATELIER" alsook om uw feest (trouwfeest, babyborrel, bussiness-event of andere gelegenheden) tot in de puntjes te laten verzorgen in onze mooie feestzaal "De BOUCHERIE" met als extra troef het mooie terras en de grote tuin met speelplein voor de kids.

TRAITEUR : afhalen van verfijnde tapasplanken -of boxen - buffetten en kant -en klare gerechtjes of menu's zullen ook bij ons op bestelling verkregen kunnen worden. 

WEBSITE : www.feestzaaldeboucherie.be 

RESTAURANT - FEESTZAAL "DE BOUCHERIE"

De kleinste zaal "Het ATELIER" transformeren we om in een stijlvol, warm en landelijk restaurant dat plaats biedt aan een 20 a 25 gasten. 

We kiezen ervoor om iedere maand een verfijnd, kwaliteitsvol en puur menu uit te werken rekening houdend met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Chef Nicolas biedt steeds een verfijnd hapje aan gevolgd door een voor - hoofd -en nagerecht. 

We houden rekening met veggie - en vlees of visvoorkeuren - dit kan doorgegeven worden bij reservatie en dan wordt er steeds een evenwaardig gerecht uit de hoed getoverd volgens het aanbod.

We werken enkel op RESERVATIE 

Onze grote feestzaal "De BOUCHERIEis de ideale locatie (125 a 130 pers. zittend  of 250 a 275 pers. staand - receptievorm) om uw trouwfeest, babyborrel, bussinessevent of andere gelegenheid zorgeloos te laten plaatsvinden. Wij bieden steeds een totaalformule met een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie! 

Kleinere groepen (zoals bvb familiefeestjes - of - afscheid nemen van een dierbare) kunnen we eveneens ontvangen in "Het ATELIER"

 

 

OVERNAME

Bistro "P'tit Boucher" wordt DE COPAINS

Tot zondag 30 oktober '22 zullen wij met ons ganse team al onze klanten tot in de puntjes blijven verwennen.

Op 11 november geven wij de fakkel over aan Timothy en Manolito die jullie zonder twijfel ook warm zullen ontvangen in hun zaak DE COPAINS op de markt in Houthulst!

Hun FB-pagina vind je via volgende link : https://www.facebook.com/search/top?q=de%20copains


Reserveer Reserveer hier uw tafel


  • Markt 4
  • 8650 Houthulst
  • 051 77 05 31
  • BTW BE 630 947 782